Nyheder »

Charlie var med i konkurrencen "Danmarks sødeste kæledyr", men gik desværre ikke videre, men de flotte billeder taget af Tosafoto, kan ses her.

 

Vi har været til vores første DKK udstilling d. 8/11-09, det gik godt, se under udstillingssresultater!

 

Tina fangede et billede af Charlie d. 1/10-09, på vores hyggelige skovtur. Charlie ½ år gammel, og med en kampvægt på 10,4 kg.

 

Charlie blev BIR i Stepping, søndag d. 30/8-09

 

For at se Charlie´s udstillingsresultater, så klik her

 

 

 

Nyheder»

D. 1/3-10

Der har været lidt stille her på siden, den sidste tid. Vi mistede vores første franske bulldog Ozzy, mandag d. 18/1-10. Det har været et stort tab for os alle, og Charlie har manglet sin bedste ven. Han er efterhånden ved at være ovenpå, men Ozzy vil være savnet og elsket forevigt! R.I.P min elskede dreng!

 

D. 30/1-10

Var Charlie afsted på udstilling i Fredericia en DKK udstilling, da jeg selv var på skiferie, handlede Niels ham. Det gik rigtig godt.

 

D. 11/1-10

Godt nytår til alle!

Her går det fremad... Charlie er blevet 9 mdr, og vejer nu 12,4 kg. I dag har vi været en tur ved dyrlægen, som tjekkede Charlie´s knæ for patella lux. og han gik fri med et flot 0. Han fik STOR ros for hans vejrtrækning og hans flotte næsebor, generelt en smuk og sund hund!

 

D 8/11-09 var vi til DKK udstilling i Herning.

 

D. 11/10-09 Har vi været til udstilling i Aars.

 

D. 1/10-09 Har vi været i skoven med Tina Liv og Abby, og som altid en rigtig dejlig tur!

 

D. 9/9-09 Har vi været på stranden med Abby, Tina Liv og Hans. Det var bare kanon hyggeligt, og hundene havde det helt fantastisk. Jeg ligger lidt billeder fra dagen ind i fotoalbummet, så I kan se lidt billeder fra dagen!

 

D. 30/8-09 Gik turen til Stepping, hvor det gik udover alle forventninger! Denne gang var jeg ikke nervøs! Charlie tror jeg også syntes det er sjovt! Charlie vandt sin klasse, fik SL og var 1. vinder, og så skulle han jo kæmpe mod den vindende babytæve, som var hans kæreste Amy, hende slog han, og blev bedste baby.

 

    

D. 26/7-09 var Charlie´s første udstilling.

Vi var en hel flok, der tog "Tourbussen" til Sjælland, det var så hyggeligt!Jeg var meget nervøs, da det var vores begges første udstilling, og så havde jeg min veninde´s tæve Gimbe

med også, som jeg også skulle stille.

Charlie gjorde det kanon flot, han fik SL og blev 2. vinder! (Trods vi gik forkert i ringen)

Gimbe fik Exellent og blev 3. vinder, så jeg var MEGET stolt.

 

 

 

 

 

 

Billeder fra leg på stranden d. 9/9-09.

 

Oldenborg.net